Sådan gør du barnedåben ekstra personlig og fin

Som forældre er det betydningsfuldt og stort, når ens barn skal døbes og have sit navn. Til barnedåben ønsker man ofte, at alt til festen er helt perfekt, uanset om det gælder borddækningen, pyntet eller maden. Med en nyfødt er alting lidt mere krævende, og det kan derfor være sværere end antaget at arrangere en barnedåb. Du kan derfor læse nærmere her og få inspiration til, hvordan du gør barnedåben ekstra personlig på en nem og overskuelig måde.

Små personlige kort

Kort i forskellige størrelser, men i samme tema, placeret på bordene eller gavebordet kan være en inspiration til banedåben. Disse kan laves så kortene er personlige, for eksempel kan du på bordet have bordkort til gæsterne og et bordkort på gavebordet, hvor barnet takker for gaverne. Du kan enten lave dem selv eller nemt online, hvis du ønsker at spare tid.

Skab en rød tråd mellem farverne

Som en inspiration til barnedåben, kan du overveje at skabe en rød tråd mellem farverne eller farven, I vælger. Vælger i for eksempel et lyserødt tema til barnedåben, så kan i sende lyserøde invitationer ud. Til selve afholdelsen af barnedåben, kan i købe pynt og blomster i lyserøde farver. Vælger i at benytte personlige kort, kan disse med fordel også være i samme nuancer, så der skabes en rød tråd. Den røde tråd gør barnedåben mere gennemført og bidrager til den hyggelige stemning, der ofte er til en barnedåb.

Få et godt råd til, når du skal arrangere barnedåben

Når du skal arrangere og have inspiration til barnedåben, opdager du, at der er meget at arrangere Et godt råd er derfor at lave en liste over, hvad der skal købes ind, arrangeres og klargøres. Dette kan være alt i forhold invitationerne, pynten, bordopdækningen og maden, der skal serveres. Du vil netop få et bedre overblik over, hvad du mangler.