Listen over dine hedeste ønsker på Fyn 

Mellem Jylland på den ene side, og Sjælland på den anden, ligger den dejlige ø, Fyn, og lokker med sine kurvede bakker og dale, og skønne byer som Odense, Nyborg og Kerteminde. Her har vi et stykke Danmark, som har fostret store personligheder i dansk kulturliv. Alle i verden kender HC Andersen og hans vidunderlige eventyr, og de fleste danskere kender Carl Nielsens musik, måske nok uden at vide det, men alligevel. Og de fynske malere fylder også en del på de danske museer.  

Ja, Fyn er et godt sted at vokse op. Og her har man forbindelse til både Sjælland og Jylland, takket være broerne over Storebælt og Lillebælt, der rejser sig som store monumenter på vandet. Fyn er et lille smørhul midt i det danske rige, en ø med mange muligheder for vækst og udvikling, og samtidig en naturperle, der er svær at overse, hvis man er glad for livet under åben himmel. Og er man på disse kanter, så bør man næsten slå et smut forbi HC Andersens hus i Odense, der er blevet omdannet til museum over den gamle digter. 

Fyn har det hele 

I Odense kan man finde alt fra store indkøbscentre til små specialbutikker, og man kan finde gode restauranter, hvor man kan spise god mad. Byen har også et rigt natteliv, hvis man kan lide at gå i byen og more sig. Denne lille perle af en by har så mange tilbud til både gæster og indbyggere. Man kan bruge mange timer på at ose rundt her og finde spændende ting og sager. Og rundt omkring på øen finder man historiske slotte og herregårde, og der er mange små idylliske perler fordelt ud over hele øen, som bestemt er værd at besøge. 

Og så er der hele det Sydfynske Øhav, med dejlige øer som Langeland og Ærø. Her kan man sejle rundt i dagevis og opleve den ene skønne ø efter den anden. Der er mange at vælge imellem, og det er et smukt syn at se det hele fra søsiden. Her vælger mange sejlere at feriere. Fyn har noget at byde på for alle. Hvis man ikke har lagt vejen forbi denne ø endnu, så er det da på tide at komme afsted. 

Pigen fra Fyn 

Hvis man vil opleve Fyn fra den mere intime side, så er det let at finde massage på Fyn. Man kan også finde escort og sex i Odense, hvis man leder de rigtige steder på nettet. Jo, Fyn har det hele. Uanset hvad man har på toppen af listen, så kan man finde det her. Medmindre man altså ønsker at komme op i en skyskraber. Så skal man nok besøge et andet sted.