5 oplevelser i Fjerritslev

Fjerritslev er en by, der ligger i Jammerbugt Kommune, og det er et yderst populært sted at besøge. Dette skyldes især de mange forskellige aktiviteter, som man kan lave her. Du kan læse meget mere om området på https://jammerbugtposten.dk/. Er du på udkig efter nogle hyggelige oplevelser, så har Fjerritslev masser af dem. Herunder får du 5 bud på oplevelser, som du helt sikkert ikke må gå glip af.

Besøg Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum.

På Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum kan du opleve et ægte gammeldags ølbryggeri fra slutningen af 1800-tallet. Samtidig kan du gå på opdagelse i bryggerfamiliens stuer og se udstillinger om håndværk, landbrug, fiskeri, og hvad der ellers hørte sig til livet på Fjerritslev-egnen i gamle dage.

Gå på opdagelse i byen

Når du er i Fjerritslev, så er der masser af hyggelige gader at gå på opdagelse i. Byen er fyldt med gamle huse, og du kan gå på opdagelse i byens historie ved at vandre rundt i gaderne. Hvis du har lyst, så kan du få vejledning af nogle af byens lokale, som er meget stolte over deres by.

Oplev Fjerritslev Kirke

I Fjerritslev Kirke kan du opleve en af Danmarks ældste kirker, der stammer helt tilbage fra 1100-tallet. Kirken er blevet bygget af sten, og den har de flotteste, smukkeste udsmykninger, som du finder i et stykke tid.

Kør over Limfjorden

Du kan også opleve broen mellem Fjerritslev og Aggersund. Broen blev åbnet for trafik i 1975, og forbinder byerne på begge sider af fjorden. Broen er nyttig for besøgende gæster, der kan opleve kulturen på begge sider af fjorden.

Hold picnic med udsigt til Limfjorden

Limfjorden er en fantastisk oplevelse at besøge. Når du er i Fjerritslev, så kan du opleve Limfjorden ved at holde en picnic med udsigt til Limfjorden. Limfjorden er et af Danmarks smukkeste landskaber, og når du er i Fjerritslev, så kan du opleve denne smukke natur.