Tips til at holde dit skrivebord organiseret

Tips til at holde dit skrivebord organiseret

Uanset om du arbejder hjemmefra eller på et kontor, er det en fordel, at du holder dit skrivebord organiseret. Du bruger nemlig meget tid ved dit skrivebord, hvorfor det er en fordel, hvis det er rart at sidde ved det. 

Er dit skrivebord meget rodet, vil det højst sandsynligt gøre dig mindre effektiv, da du ikke ved, hvor de forskellige ting er henne. Her er flere forslag til, hvordan du kan organisere dit skrivebord.

  1. Fjern alle ikke-nødvendige ting fra skrivebordet

Først og fremmest bør du fjerne alle ikke-nødvendige ting fra skrivebordet. Der ligger helt sikkert flere ting på bordet, som du ikke anvender. Rent faktisk bør der kun være de ting på bordet, som du har brug for til at udføre dit arbejde.

  1. Find på et system, der fungerer for dig

Når du rydder op på dit skrivebord, skal du finde et system, der fungerer for dig. Det nytter nemlig ikke noget, at du blot placerer tingene andre steder, hvor de ender med at rode. 

Du kan eksempelvis finde forskellige kasser til opbevaring, eller du kan placere tingene i skuffer og skabe, hvis det er muligt. Har du mange klips eller andre små genstande, kan du placere dem i lynlåsposer. Herefter kan du hænge lynlåsposerne op på en lille krog på væggen eller lignende.

  1. Sørg for at støve dit skrivebord af

Ikke nok med at du bør holde orden på dit skrivebord, skal du også støve det af. Det er heller ikke rart at arbejde ved et støvet skrivebord.