Skal bilen pyntes?

Er du en kreativ sjæl, der elsker, når tingene er lidt skæve og emmer af personlighed, har du helt sikkert også haft lyst til at slippe din kreativitet løs i bilen! Men hvor skal man begynde, og hvad kan man egentlig gøre for at få en bil, hvor ens personlighed kan skinne igennem?

Læs med her for tips til at gøre din bil til din egen legeplads uden at gå på kompromis med sikkerhed!

Bilens yderside

Er din bil også helt almindelig at kigge på? Måske er det en standard sort, sølvgrå eller hvid bil, du kører rundt i, men det kan snart ændre sig! Du kan nemlig overveje at få bilen lakeret med en spændende farve. Der findes også metalliske udgaver, så din bil kan køre afsted med et vildt skær, der nok skal fange de andre bilisters opmærksomhed!

Er du interesseret i noget knapt så omstændigt, kan du overveje at få et design tilpasset dine ønsker i folieprint. Men hvad er folieprint? Folieprint et en pigmenteret eller metallisk folie, der kan printes på diverse overflader. Det betyder, at du kan printe et tekstdesign eller en tegning over på din bil eller i din bilrude. Fedt, ikke?

Bilens inderside

Det er nu blevet tid til at gå i gang inde i bilen! Er du glad for farver og måske særligt en farve? Så bør du bestemt lade din yndlingsfarve overtage bilens interiør. Led efter tilbehør til bilen, såsom et ratovertræk, ny måtter eller små dekorative genstande, der kan stå eller hænge inde i bilen.

Du kan pynte sæderne med forskellige skind eller tæpper, der både bidrager til et luksuriøst udtryk og forbereder din siddeoplevelse i bilen. Gør bilen hyggelig for medpassagerer ved at have et lille snacklager i bilens handskerum, som kan hives frem til lejligheden. Alle vil elske at køre en tur med dig fremover!