Hvilket fastelavnskostume skal jeg købe til mit barn?

Der findes et hav af forskellige fastelavnskostumer til børn. Derfor kan det være svært at vælge, om du skal købe det ene eller det andet kostume til dit barn. Er du på jagt efter et fastelavnskostume til dit barn, bør du læse med videre her.

Hvad ønsker dit barn at være klædt ud som?

Det er en god idé, at du spørger dit barn, hvad han eller hun gerne vil være klædt ud som. Gør du ikke det, kan det ende med, at dit barn bliver meget skuffet over kostumet. Og det vil være ærgerligt. Er dit barn ikke så gammelt, kan det være, at du skal vente til sidste øjeblik med at købe et fastelavn kostume, hvis nu det skifter mening.

Kig på størrelsen

Når du og dit barn har haft en snak om, hvad det gerne vil være udklædt som, kan du begynde at lede efter et kostume. Leder du på nettet efter eksempelvis et spidermankostume, bør du ikke vise dit barn kostumet, før du ved, om det findes i dit barns størrelse. Så start med at kigge på, hvilke størrelser kostumet findes i.

Undersøg materialet

Hvilket materiale er kostumet fremstillet af? Det er ligeledes noget, som du bør kigge nærmere på. Nogle materialer er nemlig mere komfortable at have på end andre. Vælger du et kostume i et dejligt materiale, er det et stort plus for dit barn.

Findes kostumet ikke?

Ønsker dit barn at blive klædt ud som noget, du ikke kan finde på nettet eller i butikkerne? Så må du i gang med selv at lave kostumet.