Gode råd til dig, der driver egen virksomhed i fritiden

Har du altid haft en drøm om at starte din helt egen virksomhed, og er denne drøm nu endelig gået i opfyldelse? Så er der en række ting du skal vide samt være opmærksom på, hvis du ønsker at drive denne virksomhed i din fritid som et hobbyprojekt.

Investér i praktisk arbejdstøj

Der er mange gode grunde til, at det er en god idé at investere i arbejdstøj. Udover at du ikke ødelægger og slider dit eget tøj, så kan du få trykt firmalogo, sponsorer, samarbejdspartnere og reklamer på dit arbejdstøj. Det er en rigtig god måde at reklamere for din nystartede virksomhed på samtidig med, at du får noget praktisk og funktionelt tøj at arbejde i. Det er en god idé at holde arbejdstøjet så simpelt som muligt som med id t-shirts, således at firmaets logo og andre tryk fremstår klart og tydeligt.

Er du i stand til at skelne arbejde og fritid?

Når du driver en virksomhed i fritiden ved siden af dit almindelige job, så kan det godt være svært at skelne mellem arbejde og fritid, fordi disse arenaer flyder ind over hinanden. Af selvsamme grund kan det være svært at finde tid til afslapning, og det kan i sidste ende resultere i stress. Derfor er det afgørende, at du laver en klar plan over, hvordan du vil distribuere din tid – og husk at indlægge pauser hver dag.

Hvad gør du, hvis din virksomhed vokser sig større?

Det er set før, hvordan en lille virksomhed vokser sig enorm på blot få dage. Er du parat på sådan en omstilling? Det er vigtigt, du gør dig nogle tanker omkring, hvad du vil gøre, i tilfælde af at din virksomhed pludselig kræver mere af din tid. Er du eksempelvis villig til at sige dit almindelige job op, eller vil du ansætte medarbejdere i virksomheden?